♥ 𝓝𝓪𝓽𝓼𝓾𝓸 ♥

خوشــــــمـــــزه«11»

از زمان ارسال این تاپیک 75 روز گذشته و تاپیک قدیمی محسوب می شود، لطفا در آن پست ارسال نکرده و تاپیک را آپدیت نکنید، در صورتی که سوالی دارید با مدیران انجمن صحبت کنید.

2 ارسال در این موضوع قرار دارد

طرز تهیه سالاد الویه مجلسی و فوت و فن خوشمزه شده آن

2jw9_1.jpg

بین غذا‌های سرد، سالاد الویه یکی از آن خوش خوراک‌هاست که به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی به خصوص در مهمانی‌ها سرو می‌شود. الویه فقط یک سالاد ساده و خوشمزه نیست؛ یک غذای کامل و انرژی‌بخش هم هست که می‌توانید با کمکش لقمه سیر کننده‌ای را برای کودکتان هم آماده کنید. همراه ما باشید و طرز تهیه سالاد الویه خوشمزه و طعم‌دار را به روشی ساده یاد بگیرید.

k07w_olivier-salad.jpg

مواد اولیه

سیب زمینی ........ 4 عدد

پیاز ..............1 عدد

هویج ...........1 عدد

آب مرغ .......به مقدار لازم

نمک و فلفل .......به مقدار لازم

سینه مرغ ...... 300 گرم

نخود فرنگی ..... 200 گرم 

خیار شور .... 3 عدد

سس مایونز .... به مقدار لازم

o3u7_fo3896.jpg

طرز تهیه سالاد الویه

مرحله اول

ابتدا مرغ را همراه پیاز، نمک و زردچوبه و کمی آب در یک قابلمه بپزید. نخود فرنگی را نیز با مقداری نمک و آب بپزید و آبکش کنید. سیب زمینی و تخم مرغ‌ها را در قابلمه‌ای جداگانه بپزید و بعد از خنک شدن در کاسه‌ای بزرگ رنده کنید.

خیارشور‌ها را نگینی و بسیار ریز خرد کنید. هویج را بپزید و ریز رنده کنید. وقتی مرغ کامل پخت، بعد از خنک شدن آن را ریز ریش ریش کرده و آب مرغ را برای تهیه سس سالاد الویه کنار بگذارید. سپس خیارشور را همراه نخود فرنگی و هویج به سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کنید.

همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم

الویه درست مثل سالاد روسی بخش اصلی طعمش را مدیون سس خوشمزه‌ای است که به آن می‌زنید. پس به روش تکراری تکیه نکنید و تنها از مایونز به عنوان سس این سالاد استفاده نکنید.

برای تهیه سس سالاد الویه، سس مایونز را با آب مرغ مخلوط کرده و مقدار کمی آبلیمو اضافه کنید. دقت کنید مقدار آب مرغ به قدری باشد که سس خیلی غلیظ یا رقیق نشود. شاید بهتر باشد قبل از اضافه کردن آب مرغ به این سس، آن را خوب بجوشانید تا غلیط شود.

در ادامه سس را به مواد اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم

برای سرو، الویه را داخل یک ظرف مناسب بریزید. روی آن را به وسیله یک قاشق صاف کرده و مقداری سس روی آن پخش کنید. سپس با هویج خام، ذرت، گوجه فرنگی، خیارشور و گوجه فرنگی روی سالاد را تزیین کرده و نوش جان کنید.

چند نکته

از رنده کردن مواد غذایی خام مثل خیارشور و هویج به شکل جدا خودداری کنید. چون این کار باعث آب انداختن سالاد الویه می‌شود.

برای این که سس الویه رژیمی‌تر باشد، می‌توانید از مقداری ماست به جای سس مایونز استفاده کرده یا این که سس مایونز خانگی درست کنید.

خیارشور را قبل از استفاده بشویید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود. این کار مانع از آب انداختن و بوی ترشیدگی سالاد می‌شود.

برای ماندگاری بیشتر، هربار به میزان مصرف به سالاد سس اضافه کنید.

 

غذا حاضر است 

بفرمایید

xD

mom9_salad-olvie-1.jpg

 

2kye_tips1-olivier1-salad1.jpg

 

qa_tips1-olivier1-salad2.jpg

 

zfhj_%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF-%D8%

 

656o_%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%

 

m27f_%D8%AA%D8%B2%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D8%

 

oui5_%D8%A7%D9%84%D9%88%DB%8C%D9%87-%D8%

 

امیدوارم دوست داشته باشین:x

1 کاربر پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

زیبا و لذیذ
:tw_heart:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری